Dirty Loops

Nu är det dags för Dirty Loops, bandet som består av tre stockholmsgrabbar som pluggat musik ihop på både gymnasiet och Kungliga musikhögskolan.

Dom måste vara bland dom främsta musikerna i Sverige just nu, kanske även i världen. Slog igenom med covers på youtube men har nu även börjat skriva eget material.

Dom har nu blivit upptäckta och uppträder runt om i världen och produceras av legendaren Quincy Jones.

I den andra låten i denna spellista har dom tagit hjälp av Cory Wong och en blåssektion som bland annat jobbat med Prince.

En intressant detalj som ni kan kika efter i just den videon är en svart diskret linje som delar av scenen. Till vänster står Cory Wong med blås och till höger Dirty Loops.

Videon gjordes under pandemin så den är ihopklippt med Cory Wong och company i USA och Dirty Loops i Sverige även om det ser ut som dom har jätteroligt tillsammans på scenen. Dom skrev låten ihop och gjorde denna video men träffades aldrig verkligen.

Kolla även in den sista videon med fantastiska piano- och trumsolon. Eller bassolot i den andra videon och inte minst osannolikt höga sångtoner i den första låten som får en att undra om gossen är kastrerad.